A nagy találkozás

Május 7.-én kezdődött minden. Este 21:00 óra fele enyhe fájásaim voltak, de nagyon rendszertelenek. Hallgatva a szülésznőmre és a könyvből olvasottakra (Noll Andrea Nandu: Vajúdástámogatás mindenkinek) tudtam, hogy el kell menjek zuhanyozni azután meglátjuk, hogy mi is ez, jön a baba vagy csak találkozok én is először a terhességem alatt a jóslófájással.

Zuhanyoztam egy hosszat, de a fájások nem szűntek meg, igaz erősödni sem erősödtek. Úgy döntöttünk lefekszem pihenek amíg tudok, aztán meglátjuk mi lesz.

Egész terhességem alatt nem volt gond az alvással, kb. 36 hetes várandós lehettem amikor eljött az az időszak nálam, hogy egyszer ki kellett menjek éjjel WC-re. Kismackó este 23:00 óra körül elalaudt a pocakomba és Lehel reggel 7:00 óra körül ahogy puszilgatta/simogatta a pocakomat költötte fel. Mindig jó alvó volt…

Ott tartottam, hogy lefeküdtem aludni olyan 23:00 óra körül. A fájások nem szűntek meg, de továbbra is rendszertelen volt. Reggel 5-ig aludtunk. Akkor felkeltem és újra elmentem zuhanyozni. Nah akkor már kezdett rendszereződni. Sejtettük, hogy itt ma baba lesz. Felhívtam a szülésznőt és 8:00 körül elindultunk a kórházba.

A kórházba megvizsgáltak és mondták, hogy bizony itt ma baba lesz! 😊

Elvégezték a beöntést, fuuu soha senkinek nem kívánom azt, gyűlöltem. Egész terhességem alatt jobban tartottam ettől, mint magától a szüléstől. Utána lelassult kicsit minden. 11:00 óra után mondták, hogy burkot repesztenek, mert Zoé szívverése nem lassul, már órák óta túl gyors volt. Aggódtunk akkor kicsit Lehellel, aki végig hősiesen ott volt velem. A burokrepesztés után beindult minden és 14:38-kor megszületett a mi kis csodánk 3310 grammal és 54 cm-rel. 😍😊

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Működteti a WordPress.com. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt szereti: