Szakad a cérna

Szösszenet egy délelőttünkből

Nehéz mindig higgadtnak és következetesnek maradni a gyereknevelés során. Engem a folyamatos nyürrögés (sirdogálva követelőzik) az ami kiborít.

Őszinte leszek az a bizonyos nyürrögés nálam 2 óra után elhozza azt a pillanatot, hogy én ezt már nem bírom. Nem tudom, hogy a 2 óra sok, kevés vagy épp átlagos, csak azt tudom, hogy nekem ennyi után szakad a cérna, és érzem ha még sokáig ez megy megbolondulok. Amikor 2 órája azt hallgatom, hogy nyünyünyünyü…. bármit csinálok két perc és már nem jó. Éhes, enni adok eszik, de közbe nyürrög. Szomjas, inni adok iszik, de közbe nyürrög. Látom rajta, hogy álmos. Aludni viszem, de nem alszik el. Szenved ő is, én is! Aztán újra leteszem, és végre elalszik. Győzelem!

Én meg csak merengek felette amíg szopizik, hogy hova lett az én nyugodt kis régi életem. Néha ki tudnék futni a világból. Aztán lenézek rá, ott szuszog békésen mellettem, hirtelen minden fáradtságom elszáll, és úgy érzem én vagyok a világ legyszerencsésebb embere, hogy van egy ilyen kicsi csodám!

Bárki bármit mond az anyaság igenis komoly feladat! Vannak napok amiket egyszerűen csak túlélni lehet, más napokon meg olyan könnyed az egész, hogy csak mosolyog az ember, hogy van egy ilyen csoda kismackója. ☺️

Ha van kedvetek meséljétek el titeket mi borít ki, és mi az amitől újra egyensúlyba kerültök?

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Működteti a WordPress.com. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt szereti: