Születésnapra készülünk

1 éves lesz kismackó

Az én édes pici kismackóm kedden (május 8) 1 éves nagy lány lesz. Ha lecsukom a szemem és az elmúlt egy évre gondolok egyszerre érzem nagyon hosszúnak és egy pillanatnak az egészet. Őszintén az egész anyasággal így vagyok. Néha egy-egy napba amikor benne vagyok már annyira várom az este 8 órát, az alvás időt, mint a Messiást, aztán vasárnap este meg úgy érzem, hogy hol telt el már megint egy hét.

1 teljes év mikor szállt el őszintén nem tudom, csak nézem kismackót és minden nap elcsodálkozom, hogy mennyit változott ez az apró kisember, akit haza hoztunk a kórházból. Elkezdett egyedül járni, egyedül eszik, iszik… mikor lett ilyen nagy és ilyen önálló. A személyisége egy kis csoda, akaratos és temperamentumos, igazi kis székely leány, közbe meg barátságos, mosolygós, mindenkinek integet legyen az idős néni vagy kutya, vagy épp egy neki tetsző bokor. Kicsi életem… ☺️💕

Lassan könnyezem, pedig itt cicizik épp, ezért jó lenne nem könnyeket ejteni rá.

Még soha nem volt számomra egy év ekkora nagy önismereti túra. Egyszerre ismertem meg a fáradság számomra elképzelhetetlen szintjeit, egyszerre jöttem rá, hogy a lányomért erősebb tudok lenni bárminél, hogy létezik olyan mélyről jövő szeretet, amit előtte elképzelni sem tudtam, hogy létezik egy olyan kapocs, amit az élet soha szét nem tud szedni anya és lánya között, hogy tudok valakit annyira szeretni, hogy legfáradtabb pillanatomban is a mosolyától újra feltöltődöm, és megyek tovább előre.

Édes kincsem 1 éves leszel! Kívánok neked apával és Mazsival együtt minden elképzelhető jót és szépet az életben! Kívánom, hogy ez a gyermeki boldogságod és tisztaságod mindig maradjon meg, légy mindig boldog és egészséges! Szeretünk kincsem!

A születésnapjára több mindennel is készülünk, de az összes közül talán a legkülönlegesebb a fotókönyv lesz, amiben az elmúlt egy év minden hétfőjén pontba a születése percében készített fotók lesznek. Minden hétfőn bármit is csináltunk 14:38-kor azt lefotóztam, egy file-ba össze gyűjtöttem őket, és most majd készítünk belőle egy fotókönyvet neki. (Képekkel a fotókönyvről később jövök, mert május 7.-én még egy fotót kell készítsünk, hogy teljes legyen az év.☺️)

Az ajándékok terén próbáljuk a minimalizmus elvén követni, és túl sok fölösleges játékot nem felhalmozni. Ezért nem kap sok ajándékot, inkább olyanokat amiket hosszú ideig ki tud használni akár több módon is, pl. varázspalló, indián sátor, építő kocka, kis motor, zsírkréta.

Nagyon izgalmas ez az egész! 1 különleges év eltelt már együtt, nagyon várom már a többi közös csodás évünket annak szépségégeivel és nehézségeivel együtt! ☺️💕💐


A blognak lett Facebook csoportja Expat mommies-Anyák,akik távol élnek a nagy családtól. Ha van kedvetek csatlakozzatok és hívjátok meg az ismerőseiteket is!☺️

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Működteti a WordPress.com. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt szereti: